RECENSIES HOEFSCHOENEN

RECENSIES HOEFSCHOENEN

Ons trekpaarden paradijs - Berna de Boer

Aangezien onze Tittus al een tijdje liep te tobben met hoefzweren na een langdurige blessure aan de schouder moesten er hoefschoenen komen om hem weer beter en dus meer te kunnen laten bewegen. Via onze bekapster terecht gekomen bij Mariska van Paardenluxes en een afspraak gemaakt voor een pasconsult want hij leeft nogal op grote voet en het is belangrijk dat ze dan wel goed zitten. Uiteindelijk uitgekomen bij de Cavallo Big Foot, en dan nog niet eens de allergrootste maat. Mariska was fijn geduldig met onze grote man en gaf veel tips mee voor het dagelijks gebruik en het in laten lopen van de schoenen. Inmiddels wandelen we weer dagelijks door het bos met Tittus, die weer vrolijk met ons mee kan stappen en zichtbaar blij is als we zijn schoenen aan doen. Steentjes interesseren hem niet meer en de schoenen kunnen ook tegen een plons poelwater want Tittus houdt nu eenmaal graag van zwemmen.

Dank Mariska, zeker ook namens Tittus!


Jasmijn van Veldhuijsen

Wando heeft z'n nieuwe schoenen! Heel fijn pasconsult gehad vorige week! We konden snel een afspraak maken en de schoenen waren ook binnen een week binnen! Super service! Echte aanrader!


Marga Stubbe

Mariska is een aantal weken terug voor mijn paard Red op stal geweest om hoefschoenen aan te passen. Super fijn hoe wij geholpen zijn. Vooraf al met veel uitleg via de WhatsApp en tijdens het pasconsult met veel tijd en geduld. Mijn paard koos uiteindelijk zelf zijn schoenen door meteen heel goed te reageren op horse flexboots. Super blij zijn we ermee. Hij loopt er goed op, geen wondjes en verliest ze niet. We zijn door de blubber gereden en in volle galop over de Veluwe. Ze draaien niet en blijven gewoon goed zitten. Echt top dus.


Renee Oostdijk

Vandaag Mariska van Paardenluxe op bezoek gehad om Zneddie hoefschoenen aan te meten. Voorlopig kan Zneddie letterlijk goed uit de voeten met zijn nieuwe Scoot Boots!


Milanda Springelkamp

Hugo heeft al jaren last van  gevoelige voor hoeven. Vorig weekend is Mariska van paardenluxes bij ons geweest voor een pas sessie. Al heel snel maakte Hugo zijn keus kenbaar. Flexboots moesten het worden. Op advies van Mariska heel voorzichtig laten wennen. Dit ging super. Hugo's hoofd sprak boekdelen.... de verbazing dat hij zonder struikelen over een grindpad kan lopen was enorm lachwekkend. Van onbelast wandelen naar korte stapritjes naar een ritje met stap, draf en galop door water modder en drassige bosgrond. En de flexboots..... bleven precies zitten waar ze moesten zitten, onder de hoeven van Hugo. Wat een deskundig en plezierig advies. Een enorme aanrader voor paarden/pony's met gevoelige hoeven!!

Enorm bedankt Mariska.


Judith Nauta

Voor mijn shetlander Jesse zocht ik hoefschoenen. Omdat hij gevoelige voeten heeft en ik in Frankrijk woon, waren hoefschoenen wel een goede oplossing voor hem. Zodat hij ook hier lekker mee kan wandelen door de bossen, zonder elke keer kneuzingen te krijgen in zijn zolen door oa de stenen en keien.

Omdat ik geen goede hoefschoenpasser hier in de buurt kon vinden, zocht ik iemand die mij ook kon helpen op afstand. Zo kwam ik bij Mariska uit en wat ben ik perfect geholpen! Ze vertelde me vooraf hoe ik zijn voetjes moest opmeten en tijdens het passen heeft ze me telefonisch goed geholpen! Ook daarna heb ik nog een goede begeleiding gehad en toonde ze nog interesse hoe het met Jesse en de schoenen ging.

Top service dus ook op afstand :-)


Mieke

Mariska heeft me fantastisch geholpen. Mijn paardje is heel bang voor mensen en omdat Mariska alle tijd nam en naar hem luisterde kwam er een vertrouwensband. Dit maakte dat hij vol vertrouwen zijn eerste stappen maakte met zn nieuwe schoenen. Ondertussen tolt hij hier vrolijk mee rond, geen last van pijnlijke voeten meer! Dank voor je tijd en geduld Mariska.


Daphne

Mariska van paardenluxes heeft mijn pony Pegasus en mij goed geholpen. We hadden via de app al een tijdje contact e ik vind de manier van omgang zeer prettig, als ik vragen had dan werden die deskundig en uitvoerig beantwoord! Tijdens de passessie bij ons was mijn pony relaxed, wat vrij opvallend is want hij wantrouwt "nieuwe" altijd in eerste instantie. Voor beide partijen dus een fijne ervaring!

Toen mijn pony toch wel behoorlijk moest wennen aan zijn nieuwe schoenen kregen we ook goede tips, en inmiddels loopt bij lekker op de hoefschoenen! Wat mij betreft een aanrader!


Jolanda

Zelf had ik een mooi kleurtje hoefschoenen in gedachten maar mijn Paard Kali duidelijk niet. En ook Mariska kwam al met de saaie Cavallo sport die toch echt het beste zaten, achterschoenen wilde Kali duidelijk niet ,dit gaf ze duidelijk aan door haar gedrag, stampvoeten, maaien. Mariska heeft veel geduld, neemt ruim de tijd voor al je vragen en het belangrijkste ze luistert naar je paard die heeft het laatste woord, in dit geval saaie maar goed passende Cavallo sport schoenen. Waar Kali ruim op wegliep

 


Saskia

Begin april is Mariska van Paardenluxes.nl op locatie geweest voor mijn fjord Cai die maar gevoelig bleef op steentjes tijdens buitenritten. 

Mariska heeft zich voordat ze kwam goed verdiept in de mogelijkheden voor hoefschoenen en had genoeg schoenen en tijd bij het passen. 

Tijdens het passen gaf Cai direct heel duidelijk aan welke schoenen voor hem lekker zaten. Je zag hem weer heerlijk over zijn hele lijf bewegen waarbij de ondergrond niet meer uitmaakte. Wat zo mooi te zien was dat zijn oortjes direct naar voren gingen. 

Die oortjes van Cai staan nog steeds naar voren. Na 2 weken inlopen in stap en draf gingen we in galop en vandaag zelfs ermee gesprongen. Wat is Cai een enthousiaste Fjord geworden in het bos. Geen bermen meer voor Cai en geen takken meer in mijn gezicht. 

Ik ben zo blij dat we zijn overgestapt op hoefschoenen. Mariska, bedankt voor je expertise en prettige ontmoeting.


Barbara

Mariska nam alle tijd om mij wegwijs te maken in de wereld van hoefschoenen. Door diverse soorten te bekijken en te passen kon ik een weloverwogen keuze maken. Ze gaf extra tips om de schoen passend te houden ( op tijd naar de bekapper en wat vijlen tussendoor). Zeer tevreden met de Flexboots! Prettige service zeg! Dankjewel. Voelt heel persoonlijk.


Demonpony

Al snel wist ik dat ik voor mijn pony hoefschoenen wilde, helaas was dit een mega zoektocht. Ik begon met
Timber, clb besteld, en eigenlijk paste deze al snel aan zijn hoefjes voor. 

Maar helaas was dit achter niet zo. Na 8x bestellen en weer terugsturen en een paar euro lichter wist ik
het even niet meer. Zijn er dan geen schoenen voor hem? Heeft hij zo'n rare maat?

Toch weer het internet opgegaan en al snel kwam ik bij Equischoen uit. Super handig waar daar kan je
gewoon een fitkit bestellen, voor vele een uitkomst maar helaas Timber zat precies in een tussenmaat.

Laatste oplossing is iemand aan huis laten komen en waarom heb ik dit niet gewoon eerder gedaan?
Paardenluxes heeft mijn ontzettend geholpen, super snelle afspraak en we hebben samen gekeken wat het beste
past bij Tim en JA eindelijk de schoenen gevonden die bij Timber passen! Laat onze ritjes maar komen!

TIP=laat altijd iemand komen, het gaat er ook om hoe je paardje op de schoenen loopt en niet alleen
hoe ze zitten.

 


Natascha

Vandaag is Mariska bij ons geweest om hoefschoenen te passen.
Parel is 27 jaar,heeft dunne en gevoelige zolen en platvoetjes dus het was een uitdaging om goed passende schoentjes te vinden.
Wat ben ik blij dat ik Mariska heb laten komen! 
Ontzettend kundig,lief en geduldig geholpen en ze nam echt de tijd waardoor ik nu een hele blije pony heb die weer lekker mee kan wandelen en zwemmen!


Lisette

Hartstikke blij met de service van Mariska! Nadat mijn paard deze zomer op ijzers is gezet omdat hij acuut hoefbevangen was. Daarmee ook gelijk artrose werd geconstateerd, zei de smid dat hij nooit meer van zn ijzers af zou komen. Maar mijn paard heeft 14 jaar blootvoets gelopen en "glibberde" op de ijzers. 

Na een slechte ervaring met een andere hoefschoenen aanbieder, die de verkeerde maat voor schreef, ben ik bij Mariska gerustgesteld! De cavallo trek hoefschoen werd het. Na wat WhatsApp contact en een telefonisch pasconsult zitten de schoenen top! Mijn paard loopt happy en zelf verzekerd op deze hoefschoenen (op de) weg. Nogmaalse bedankt!


Robin

Door mijn hoefsmid werd ik gewaarschuwt dat de achterhoeven van mijn tinker kort werden en binnenkort waarschijnlijk op ijzers moest. Ik was net begonnen met het opleiden van fiep voor de paarden kar hierdoor zouden ook haar voorhoeven gaan slijten. Ik had eigenlijk geen zin in ijzers omdat fiep om de 5 weken bekapt moet worden. Fiep heeft veel sokken dus ik wist al niet welk merk welke maat fiep nodig had en ik had er ook geen zin in om het helemaal gaan uit te zoeken en vervolgend toch de verkeerde te kopen en op facebook werden hoefschoen passervice aangeraden ik ben gaan kijken wie er in noord holland kwam en dat was mariska.

Wat ben ik blij dat ik Mariska heb laten komen.
Ik had er zelf NOOIT uit gekomen. Fiep heeft cavallo hoefschoenen maar voor de regular en achter de trek. Mariska laat ook duidelijk de verschillen zien tussen de ene schoen en de andere schoen. Ze heeft ook alle geduld voor je paard. Bij Mariska merk je ook eerst paard dan klant. Ze zal je ook niet iets verkopen wat je niet nodig heb. Ik ben super blij dat ik Mariska heb laten komen ik ben er ook haar ook echt heel dankbaar. Mariska weet waar ze over praat en heeft echt passie voor paarden lieve mariska dankjewel.


Esmee

Super fijn geholpen vandaag door Mariska! Mijn gevoelige merrie Thiaga ontplofte bij het passen van het eerste paar. Door dat Mariska de tijd en rust neemt en goed naar het paard luisterd ging het allemaal goed en kregen we het vertrouwen van Thiaga om andere schoenen te passen. Nadat het derde paar was goedgekeurd en Thiaga ook zelf de kleur mocht kiezen wou ze de hoefschoenen bijna niet meer uit doen! Ik raad iedereen aan om een pasconsult bij Mariska te doen als je op zoek bent naar hoefschoenen. Thiaga en ik zijn onwijs tevreden!


Evelien van Os-ten Wolde 

Hoefschoen voor Undrun gevonden bij @paardenluxes nu was de afstand tussen ons best groot dus hebben we alles via de whatsapp en telefoon door gesproken.
Ik was blij schoenen gevonden te hebben voor haar en kreeg hier goede hulp bij. Alle foto's en over en weer overleg kwamen we bij 2de hands cavallo hoefschoenen.
We gaan ze lekker rustig aan uitproberen, maar door het goede advies weten we dat ze goed zitten. 🍀

 


Petra

Mariska heeft mij goed geholpen en reageert snel en uitvoerig op mijn vragen en op de fotos die ik stuur. Het pasconsult verliep prima. De communicatie met haar was plezierig en ze adviseert en legt e.e.a. goed uit. Het voordoen hoe de hoefschoenen aanmoeten doet ze duidelijk en ook daar alle tijd. Ze heeft ook nog de benodigde accessoires mee. Al met al een positieve ervaring.

 


Melanie Lautenschutz

Bij mijn draver Lucy van bijna 29 heb ik hoefschoenen laten passen door Mariska. De communicatie tussen mij en Mariska liep vanaf het eerste contact tot de afspraak heel vlot en soepel. Mariska nam alle tijd om de schoenen te passen bij lucy en gaf mij en mijn verzorgster hele duidelijke en goede adviezen. Daarnaast keek zij heel goed hoe Lucy reageert op de schoenen. Al met al een heel prettige en fijne ervaring. Bedankt Mariska. Op naar veel ‘hoefschoen’ plezier met Lucy. 


Marieke

Als je pony na elke buitenrit de hoeven vol stenen heeft zitten dan moet je een oplossing zoeken.

Via een lesgenoot van de menvereniging bij Mariska uitgekomen. Na het opsturen van foto's van de hoefjes een afspraak voor een passessie. Met 2 volle boodschappen tassen schoenen kwam ze aan, de CLB pasten absoluut niet, de equifusion leken in eerste instantie goed, maar met stappen was het het toch net niet. Toen de flexboots, hierop stapte ze meteen zoveel vlotter en ruimer weg. Duidelijke voorkeur van Beira dus. Om zeker van de goede maten te zijn nog met andere inlegger en zelfs 1 maatje kleiner gepast (het werd even een bonte verzameling schoenen) maar zo weten we zeker dat ze de perfecte schoentjes heeft voor haar hoefjes. Het belang van de passervice maakte Beira wel duidelijk!


Renate

Voor mijn IJslander was ik op zoek naar hoefschoenen. Maar omdat ik er zelf weinig verstand van heb, heb ik Mariska laten komen. Het fijne van Mariska is dat zij zelf ook IJslanders heeft en hierdoor bekend is met de tölt (en telgang) om goed te kunnen beoordelen of een schoen wel of niet kan. Mariska had 4 verschillende modellen mee en uiteindelijk heeft mijn IJslander ook besloten welke hoefschoen hij prettig vond. Ik ben goed geïnformeerd door Mariska en ze heeft de tijd voor deze twijfelkont genomen. En ook het contact na de aankoop is altijd goed geweest. Ik vind Mariska een aanrader!

 


Pauline

Ik heb gisteren de menrit van 24 km gereden met mijn Fjord. De hoefschoenen waren perfect, hij heeft er 24 km heerlijk op gelopen. Hij had na afloop geen blaren, alleen kale plekjes waar het haar af is maar daar heeft hij geen pijn aan. Ik ben heel blij met de hoefschoenen.


Robin

Lieve Mariska dankwel dat je weer langs bent gekomen. Na ruim anderhalf jaar waren mijn cavalliero goed versleten en 1 gesneuveld. Tijd voor nieuwe. Ik maak met mij lieve tinker wekelijks buiten ritten van 15 tot 25 kilometer. En ben ruim te vreden hoe langs ze mee zijn gegaan met de hoeveel heid dat ze hebben door staan. Ook heb ik de sokken van Fiep eraf gehaald. Ik wilde kijken of er nu andere merken beter paste en wilde weer dat Mariska langs kwam. We hebben wat andere merken en maten gepast maar Fiep had gewoon de zelfde weer nodig. Ik ben blij dat Mariska langs is gekomen want ik heb nu altijd iemand om op terug te vallen en er is nu geen situatie van wat als dat merk nou beter had gepast.

Fiep is ook echt een held op de schoenen ze denderend zo over grind paden en door blubber zonder schoenen denk ze daar 2 keer over na. Ik ben dus heel blij dat ik weer nieuwe schoenen heb.

Dankwel weer Mariska 🤗🤗


Romee

Sinds een paar maanden hebben we bij Tabby Lyme ontdekt. 
Waardoor ze ook bevangen is geraakt. 
Na een aantal schoenen zelf gekocht te hebben en gepast zat dat allemaal niet goed. 
Toen kwam ik op Facebook Mariska tegen. 
Zaterdag is ze bij ons langs geweest en een wereld van verschil! 
Eindelijk weer een blije pony. 
Nu kunnen we het wandelen ook weer gaan oppakken als dat allemaal goed gaat zou het mooi zijn als van het voorjaar weer voor de kar kan!♥


Eva

Even een update. Sam doet t super met zijn hoefschoenen! Hij loopt weer dapper en soepel door t bos. We hebben rustig opgebouwd en nu maken weer ritjes van 1 uur met sinds vorige week ook weer galop erbij. Ik merk wel dat ze nu iets lastig aangaan, maar mij bekapper komt vrijdag, dus dan zal t wel weer makkelijker gaan. Ben heel blij dat we jouw advies hebben ingewonnen.


 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gesloten wegens vakantie

Gesloten tussen 10 en 28 juni 2024. Bestellingen worden pas na 28 juni verwerkt.

Werkgebied

Veluwe, Amsterdam, Purmerend, Hoorn. Provincie Flevoland in overleg.

Wil je weten of ik ook bij jou kom? Stuur dan een berichtje.

© 2011 - 2024 Paardenluxes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel